Kundeomtaler

Netterumani

For terapeut-uttalelser, klikk her!


quotes Vil bare få anbefale Netterumani produktet på det varmeste. Etter lang tids sykdom og en tid med depresjoner og totalt utmattet er jeg nå tilbake for fullt. Har en ny hverdag med masse energi både på jobb og hjemme. Etter en skiveutglidning sist sommer, kan jeg nå endelig sove uten spesialpute og har også kuttet ut sovepiller som jeg har brukt i lang tid. Om ikke det var nok så er min hud og helse generelt helt fin, har anbefalt Netterumani til flere venner, både eldre og yngre, og de er alle positivt overrasket. Netterumani er nå et produkt som alltid er i mitt hjem og jeg anbefaler det til alle jeg kjenner.

mvh
Mona L.

 

quotes Jeg har brukt Netterumani i min praksis, og både jeg og mine pasienter er meget godt fornøyd med virkningen dette plasteret gir. Jeg anbefaler bruk av Netterumani urteplaster på det.

Anne Marit Ler, Terapeut.

 

quotes Har hatt fryktelig hoste om kvelden. Satte plasteret under bena og på brystet, og etter 2 netters bruk forsvant hosten. Hadde konstant løsmage og overaktiv blære, noe som også ga seg. Ble behagelig varm på ryggen og føttene.

I.N., Kristiansund.

 

quotes Nytt overskudd og bedre energi, greide å ta huset etter arbeid og samtidig ha overskudd til hagearbeid. Dette etter kun en uke med plasteret.

Else Antvort, Homeopat MNHL.

 

quotes Jeg har hatt plager som dårlig søvn, uregelmessig magefunksjon, leddsmerter og veldig lite energi. Etter å ha brukt Netterumani en natt, merket jeg forskjell. Søvnen ble dypere og bedre enn på flere år, og jeg merket en reaksjon i kroppen. Fordøyelsen ble normalisert og leddsmertene ble redusert. Jeg har nå tatt en kur på 4 uker og føler jeg har fått en bedre livskvalitet. Eneste bivirkningen jeg har hatt er at jeg har gått ned i vekt.

S.W., Sykepleier.

 

quotes Jeg har brukt det kun i noen få dager men har oppnådd et fantastiskt resultat. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, det er et mirakel som har skjedd. Jeg plages med stresspsoriasis på grunn av min manns sykdom. Han har hatt diabetes i over 30 år og har vært mye syk det seneste året, nyresvikt og neuropati. Dette har medført til at jeg har utviklet stresspsoriasis siden julen 2003. Jeg har fått salve hos min lege, det hjalp noe, men psoriasisen kom tilbake. Jeg hadde mye utslett under brystene og i underlivet og dette var veldig plagsomt. Jeg har kun brukt Netterumani i 3 netter og etter siste natts bruk så var utslettene helt borte.  Dette er helt utrolig. 

A. K., Tromsdalen.

 

quotes Store smerter i bena siste 5 år. Dette var aller verst om morgenen, hvilket førte til at han utsatte å stå opp fordi han grudde seg. Allerede den første morgenen ringte han til sin terapeut og kunne fortelle at han merket bedring. Bedringen er fremdeles tilstede og han vil nok bruke plastrene en stund til.

Mann 60 år.

 

quotes Mann utsatt for bilulykke i høsten 2004. Knakk flere av beina i foten. Har hatt store plager etterpå. Han fikk plaster av sin terapeut og ble veldig imponert. Den vonde foten føltes raskt mye bedre, og han er mindre stiv i kroppen. Terapeuten mener det var mye slagg/rester fra adrenalinet etter kollisjonen som kroppen ikke greidde å kvitte seg med.

Mann 30 år.

 

quotes Gutt med 32 vorter på en fot kontaktet sin terapeut for råd. Han hadde hatt dette problemet i 4 år, og hadde vært hos lege hvor de prøvde å fryse bort vortene, og ulike salver uten at det ble noe bedre. Ble anbefalt Netterumani. Han satte på ett plaster på foten med vortene og etter 5 netter var vortene borte. De har siden ikke kommet tilbake.

Gutt 14 år.

 

quotesJeg ble bitt av en hund i underarmen gjennom en foret jakke. Var på legevakten hvor de renset såret og ga sprøyte mot stivkrampe. Om kvelden hovnet armen opp, og det hang en pose på 10-15 cm nær albuen. La på Netterumani på armen, og under foten. Det kom ut mye slagg, og plasteret tok det meste av hevelsen.

Anne-Mette, Hordaland.

Pharma West Ørelys

 

quotes Hei. Har nå brukt ørelysene fra Pharma West på en del pasienter og er storfornøyd. Pasientene synes de virker «annerledes» enn de andre jeg har brukt før og de varmer på en annen måte. Som terapaut må jeg si at de er hittil de beste jeg har brukt! De brenner bra og fint at dere sender med en god veiledning og forklaring. Kvaliteten er topp! Ser at resultatene er bra.

Gjøvik Akupunktur og Terapisenter v/ Patricia